Siirry sisältöön
Suomeksi English Deutsch svenska français español Russian

Kalastusta Saarijärvellä

Perhokalastusta, Karajoki, Pylkönmäki

Tarkat tiedot seudun kalastusaluejaosta, luvista, hinnoista, myyntipaikoista ja venesatamista yms. saa Keski-Suomen kalastuspaikkaoppaasta. Sitä voi tiedustella matkailuneuvontapisteistä.

Katso myös www.kalapaikka.net/keskisuomi. Yleisistä kalastusluvista ja maksuista, kuten muistakin kalastukseen liittyvistä asioista saa tuoreet tiedot Kalatalouden Keskusliitosta.

Kevätverkoilla SaarijärvelläSaarijärven koskireitillä on hyvät mahdollisuudet heitto- ja perhokalastukseen. Myös Lannejoessa ja Konttijoessa on tarkoitukseen soveltuvia koskialueita.

Saarijärven koskikalastuspaikat

Saarijärven kalastusalueen yhteyshenkilöt

Hallituksen puheenjohtaja Erkki Rautiainen, puh. 0400 344 833, ja isännöitsijä Heikki Tarvainen, puh. 040 592 9288.

Koskikalastus- ym. lupien myyjiä

Luvan saa myös suorittamalla maksun suoraan Keski-Suomen Osuuspankkiin, tili 540804-415102, tai Lanneveden Osuuspankkiin, tili 476610-29296.

Saarijärven kalastusalueesta on julkaistu esitettä, jossa on alueen kalastuslupien hinnat, kalastusaluejako, kartta sekä käytännön ohjeita kalastajille. Karttaa voi tiedustella em. toimihenkilöiltä tai kaupungin matkailuneuvonnasta.

>>
Katso video kuhan perkaamisesta ja fileoinnista


Kalastajakylä

Kalaonnea KalastajakylässäPuuhapuisto Veijarin yhteydessä Kolkanlahdessa sijaitsevaan Kalastajakylään on vapaa pääsy.

Siellä voi onkia kirjolohta joko omilla tai kohteen välineillä ilmaiseksi. Maksu peritään ainoastaan saaliista (ei catch and release -ongintaa).

Savustus-, graavaus- ja fileointipalvelut.