Siirry sisältöön
Suomeksi English Deutsch svenska français español Russian

Kokous- ja elämysmatkat

Koskenlaskua kumilautalla, Saarijärven Eräpalvelut  
Hyvät ja luotettavat palvelut kokous- ja virkistysmatkoille - pienille ja isoille porukoille

Täyden palvelun paketin voi varata suoraan majoittajalta tai suunnitella tilaisuuden sisällön yhteistyössä ohjelmapalveluyrittäjän kanssa.

Laadukkaita ohjelmapalveluja nyt myös kulttuurisektorilta!

Kulttuuriosuuskunta Hystin esiintyjiäUUTTA: Kulttuuriosuuskunta Hyst tarjoaa monimuotoista taide- ja hyvinvointilähtöistä toimintaa ja ohjelmaa tilauksesta erilaisille ryhmille näiden tiloissa ja tilaisuuksissa alan ammattilaisten vetämänä.

Purola Farm järjestää ratsastusvaelluksia islanninhevosilla. Pipsa Wagnerilla on 6 kpl issikoita ja 1 poni. Saatavissa on myös turvesaunotusta, hemmottelua, ateriapalveluja ym. pienehköille ryhmille.  Käytettävissä uudet majoitustilat noin 20 hengelle.

Saarijärven Eräpalvelut Ky: tukikohtana Kotakylä, jääsauna, kotasauna, savusauna, kylpytynnyri, Kivikauden kisat ja kotaruokailut (ks. sivun pääkuva), kirkkovenesoutu, kumilauttasafarit, nyt myös majoitustiloja pienryhmille (Villa Kotala ja Rantamökki).

Markus Sirkka/Sirkka Experience, järjestää luontoretkiä ja maastoruokailuja sekä kalastusopastusta toiveiden mukaan.
 

Wanhat Wehkeet -automuseon konaisuuteen kuuluu mm. kymmeniä vanhoja autoja, maatalouskalustoa, kahvio ja juhlatilat palveluineen sadoille hengille, kylpyläosasto noin 40 hengelle, Hotelli Wanha Kammari sekä uutuutena keilahalli.

Eräopas Pertti Hokkanen: Illanvietot ja ruokailut tukikohtana Jokimaan erätupa. Opastetut kierrokset läheisessä Pyhäkankaan karsikossa ja tutustumiset Forelian taimitarhaan.

Piispala: jääkiipeily, kiipeilyseinä, aitokiuassauna, karting, ralliajo, keilaus.

Karstulan Evankelinen Opisto: 250 hlön auditoriokatsomo, nopeat tietoliikenneyhteydet. Luontopolku, puulajipolku ja melontareitistön tukipiste, taajaman palvelut vain 500 m päässä.

Etsi ohjelmapalveluja tarpeesi mukaan

>> Tarkennetulla haulla voit etsiä sivustolta haluamiesi ohjelmapalvelujen tarjoajia eri kriteereillä tarpeittesi mukaan.

 

Katso lisää juhlatilojen ja ryhmäkohteiden esittelysivulta!