Siirry sisältöön
Suomeksi English Deutsch svenska français español Russian

Kokous- ja elämysmatkat

Koskenlaskua kumilautalla, Saarijärven Eräpalvelut  
Hyvät ja luotettavat palvelut kokous- ja virkistysmatkoille - pienille ja isoille porukoille

Täyden palvelun paketin voi varata suoraan majoittajalta tai suunnitella tilaisuuden sisällön yhteistyössä ohjelmapalveluyrittäjän kanssa.

Laadukkaita ohjelmapalveluja nyt myös kulttuurisektorilta!

Kulttuuriosuuskunta Hystin esiintyjiäUUTTA: Kulttuuriosuuskunta Hyst tarjoaa monimuotoista taide- ja hyvinvointilähtöistä toimintaa ja ohjelmaa tilauksesta erilaisille ryhmille näiden tiloissa ja tilaisuuksissa alan ammattilaisten vetämänä.

Purola Farm järjestää ratsastusvaelluksia islanninhevosilla. Pipsa Wagnerilla on 6 kpl issikoita ja 1 poni. Saatavissa on myös turvesaunotusta, hemmottelua, ateriapalveluja ym. pienehköille ryhmille.  Käytettävissä uudet majoitustilat noin 20 hengelle.

Saarijärven Eräpalvelut Ky: tukikohtana Kotakylä, jääsauna, kotasauna, savusauna, kylpytynnyri, Kivikauden kisat ja kotaruokailut (ks. sivun pääkuva), kirkkovenesoutu, kumilauttasafarit, nyt myös majoitustiloja pienryhmille (Villa Kotala ja Rantamökki).

Viihdekeskus Liikelataamo avasi ovensa syksyllä 2014 Saarijärvellä. Keskeisenä palveluna on 6-ratainen keilahalli ja baari-ravintola 75 hengelle.  Ateriapalveluja on saatavissa tilauksesta vähintään 5 hengen ryhmille. Tarjolla mm. pikkujoulu- ja synttäripaketteja. Samaan yhteyteen valmistuvat sauna- ja kokoustilat.

Illanvietot ja ruokailut tukikohtana Jokimaan erätupa.

Piispala: jääkiipeily, kiipeilyseinä, aitokiuassauna, karting, ralliajo, keilaus.

Karstulan Evankelinen Opisto: 250 hlön auditoriokatsomo, nopeat tietoliikenneyhteydet. Luontopolku, puulajipolku ja melontareitistön tukipiste, taajaman palvelut vain 500 m päässä.

Etsi ohjelmapalveluja tarpeesi mukaan

>> Tarkennetulla haulla voit etsiä sivustolta haluamiesi ohjelmapalvelujen tarjoajia eri kriteereillä tarpeittesi mukaan.

 

Katso lisää juhlatilojen ja ryhmäkohteiden esittelysivulta!