Siirry sisältöön
Suomeksi English Deutsch svenska français español Russian

Kylpylä- ja hyvinvointipalvelut talvikaudella

Kylpylähotelli Summassaari, allasosasto

Kylpylähotelli Summassaari

Kylpylähotelli Summassaari sijaitsee männikköharjumaastossa Summasjärven rannalla. Summassaaressa on mahdollisuus majoittua hotellihuoneissa, rivitalomaisissa loma-asunnoissa ja asuntovaunualueella. Kohteessa on kaikkiaan 205 vuodepaikkaa, monipuoliset kokouspalvelut, laadukas maisemaravintola sekä runsaasti kylpylä- ja vapaa-ajanpalveluja. Erilaisia loma- ja kokouspaketteja on tarjolla ympäri vuoden. Suosittu pikkujoulujen ja joulunviettopaikka.

Tutustu kylpylähotellin lomapaketteihin ja tee varaus!

Keski-Suomen mobilistien Talwiajot 8.2.2014 - juhlapaikkana Summassaari

Tutustu ajoreittiin Saarijärven maisemissa ja poikkea katsomaan!

Kulttuuriantia talvikaudella

Saarijärven museon näyttelyt

Piispala on monipuolinen liikunta- ja leirikeskus

Piispalassa Kannonkoskella on vesi- ja jääliikuntakeskus PiiSpa, josta löytyvät mm. uima-, keila- ja jäähallit. Piispalassa on tarjolla runsaasti ohjelmaa niin liikuntaan kuin henkiseen hyvinvointiin. Uimahalli on suljettuna keskikesällä.

Katso Piispalan perhelomapaketit ym. hinnat ja tee varaus!

Uimahalli-Kuntokeskus Aarresaari

Saarijärven Uimahalli-kuntokeskus Aarresaaressa on mm. 37 m pitkä vesiliukumäki, poreallas, tavalliset saunat ja höyrysauna sekä laadukas kuntosali. 

Ulkoilua, hiihtoa ja laskettelua 

Kusiaismäen hiihtokeskuksessa on monipuolinen, valaistu latuverkosto. Vieressä sijaitsee Paavonrinteet, koko perheen laskettelukeskus, jossa on myös reilejä lautailijoille, pulkkamäki, taukokota, kahvio ym. palveluja.

Paikallisen latuverkoston lisäksi käytössä on Pohjoisen Keski-Suomen luontoreitistöllä mm. Keski-Suomen maakuntaura, joka toimii talvella suosittuna latureittinä välillä Saarijärvi - Pyhä-Häkin kansallispuisto - Kannonkoski.

Hyvinvointipalveluja

Useista alueen majoituskohteista ja palveluyrityksistä on saatavissa tilauksesta ryhmille myös muita hyvän olon palveluja, kuten turvesauna, jääsauna, savusauna ja avantouinti. Kylpytynnyrissä pääsee lekottelemaan Saarijärven Eräpalveluiden Kotakylässä.

Wanhat Wehkeet -automuseossa on kokous- ja juhlatilojen lisäksi nyt tunnelmallinen pienoiskylpylä tilauskäyttöön sekä pienhotelli Wanha Kammari.

UUTTA: Lymfaterapeutti Rauni Lankinen

Rentoutusta ja hoitoja lymfaterapialla, tutustu esitteeseen!

Hierontapalveluja

Kauneudenhoitopalveluja

Joogaopisto

TerveysPuntari

TerveysPuntari on maksuton verkkopalvelu, jonka avulla kukin voi seurata omaan terveyteen liittyviä asioita henkilökohtaisessa osoitteessa. Terveyden seurannan lisäksi sovellus tarjoaa yleistietoa terveyteen, ravintoon ja liikuntaan liittyvissä asioissa. Palveluun voi tutustua ja rekisteröityä
viisaankivi.fi-seutuportaalissa.

TV:stä tutun Tohtori Kiminkisen hyvinvointireseptit

Hyvinvointia vauhdittamaan sopii hyvin maalaislääkäri Tapani Kiminkisen kirja, Terveen paperit, rempseine kannanottoineen.

Lisätiedot maalaislääkäri Kiminkisestä

Kiminkisen kirjaa ja muutakin lomalukemista voi hankkia Saarijärven INFO-kirjakaupasta.

Shoppailemaan keskustaan

Saarijärvellä on monipuoliset ostosmahdollisuudet. Edullisia ja laadukkaita tavarataloja ovat Halpa-Halli ja Ale-Makasiini, erikoistuotemyymälöitä taas mm. Moda Järvinen, Maricco & Marimekko-tuotteet, Taito-Aivia/Saarijärven Käsityökeskus, Eläinpalvelu Aesa Bra, Kenkä-Puu, taideliike Taidekehystämö Kuparinen, silmälasiliikeet, Tiimari, Lidl ym. Tutustu lähemmin Saarijärvi palvelee -sivustolla.