Siirry sisältöön
Suomeksi English Deutsch svenska français español Russian

Kylpylä- ja hyvinvointipalvelut

Kylpylähotelli Summassaari, allasosasto

Kylpylähotelli Summassaari

Kylpylähotelli Summassaari sijaitsee männikköharjumaastossa Summasjärven rannalla. Summassaaressa on mahdollisuus majoittua hotellihuoneissa, rivitalomaisissa loma-asunnoissa ja asuntovaunualueella. Kohteessa on kaikkiaan 205 vuodepaikkaa, monipuoliset kokouspalvelut, laadukas maisemaravintola sekä runsaasti kylpylä- ja vapaa-ajanpalveluja. Erilaisia loma- ja kokouspaketteja on tarjolla ympäri vuoden. Suosittu pikkujoulujen ja joulunviettopaikka.

Lue lisää kylpylähotellin palveluista ja tee varaus!

Kulttuuriantia ympäri vuoden

Tutustu tapahtumakalenteriin.

Piispala on monipuolinen liikunta- ja leirikeskus

Piispalassa Kannonkoskella on vesi- ja jääliikuntakeskus PiiSpa, josta löytyvät mm. uima-, keila- ja jäähallit. Piispalassa on tarjolla runsaasti ohjelmaa niin liikuntaan kuin henkiseen hyvinvointiin. Uimahalli on suljettuna keskikesällä.

Katso Piispalan perhelomapaketit ym. hinnat ja tee varaus!

Uimahalli-Kuntokeskus Aarresaari - suljettu keskikesällä

Saarijärven Uimahalli-kuntokeskus Aarresaaressa on mm. 37 m pitkä vesiliukumäki, poreallas, tavalliset saunat ja höyrysauna sekä laadukas kuntosali. 

Ulkoilua kauniissa maisemissa

Kusiaismäen hiihtokeskuksessa Paavonrinteiden vieressä on monipuolinen polkuverkosto. Siellä avataan kesäkuussa 2014 laadukas frisbeegolfrata. Radalla on 20 +  väylää taukopaikkoineen. Ensimmäiset 10 väylää soveltuvat myös aloittelijoille, loppuosa vaativillekin harrastajille. 

Pohjoisen Keski-Suomen luontoreitistöllä  on mm. Keski-Suomen maakuntaura, joka kulkee mm. Pyhä-Häkin kansallispuiston halki. Reittiä pitkin pääsee Saarijärveltä Kannonkoskelle saakka. Mukava taukopaikka on mm. Tulijärven laavu. Saarijärven seudulla on hyvät mahdollisuudet myös maastopyöräilyyn. 

Hyvinvointipalveluja

Useista alueen majoituskohteista ja palveluyrityksistä on saatavissa tilauksesta ryhmille myös muita hyvän olon palveluja, kuten turvesauna, jääsauna, savusauna ja avantouinti. Kylpytynnyrissä pääsee lekottelemaan Saarijärven Eräpalveluiden Kotakylässä.

Wanhat Wehkeet -automuseossa on kokous- ja juhlatilojen lisäksi nyt tunnelmallinen pienoiskylpylä tilauskäyttöön sekä pienhotelli Wanha Kammari.

UUTTA: Lymfaterapeutti Rauni Lankinen

Rentoutusta ja hoitoja lymfaterapialla, tutustu esitteeseen!

Hierontapalveluja

Kauneudenhoitopalveluja

Joogaopisto

TV:stä tutun Tohtori Kiminkisen hyvinvointireseptit

Hyvinvointia vauhdittamaan sopii hyvin maalaislääkäri Tapani Kiminkisen kirja, Terveen paperit, rempseine kannanottoineen.

Lisätiedot maalaislääkäri Kiminkisestä

Kiminkisen kirjaa ja muutakin lomalukemista voi hankkia Saarijärven INFO-kirjakaupasta.

Shoppailemaan keskustaan

Saarijärvellä on monipuoliset ostosmahdollisuudet. Edullisia ja laadukkaita tavarataloja ovat Halpa-Halli ja Ale-Makasiini, erikoistuotemyymälöitä taas mm. Moda Järvinen, Maricco & Marimekko-tuotteet, Taito-Aivia/Saarijärven Käsityökeskus, Eläinpalvelu Aesa Bra, Kenkä-Puu, taideliike Taidekehystämö Kuparinen, silmälasiliikeet, Tiimari, Lidl ym. Tutustu lähemmin Saarijärvi palvelee -sivustolla.