Siirry sisältöön
Suomeksi English Deutsch svenska français español Russian

Ajankohtaista

Katso myös

Hyvinvointia kylpylälomalta ympäri vuoden

Kylpylähotelli Summassaari sijaitsee männikköharjumaastossa Summasjärven rannalla. Summassaaressa on mahdollisuus majoittua hotellihuoneissa, rivitalomaisissa loma-asunnoissa ja asuntovaunualueella. Kohteessa on kaikkiaan 205 vuodepaikkaa, monipuoliset kokouspalvelut, laadukas maisemaravintola, hiekkaranta sekä runsaasti kylpylä- ja vapaa-ajanpalveluja. Erilaisia loma- ja kokouspaketteja on tarjolla ympäri vuoden. 

> Kylpylähotellin majoitushinnat

> Tutustu kylpylähotellin lomapaketteihn täällä ja tee varaus!

> Katso täältä kylpylähotellin virkistyspäivä- ja tyhy-tarjoukset ryhmille!

Muita palveluja Summassaaressa

Kylpylähotellin ympäristössä on hyvät retkeily- ja hiihtoreitit sekä mukavia käyntikohteita läpi vuoden:

Saarijärven Eräpalvelut elämyspalveluineen voi tarjota vaikkapa tutustumista Kivikauden kylän talvisiin tunnelmiin Kotakylän vieressä. Kesäkaudella Kivikauden kylä on avoinna tiistaista sunnuntaihin ja heinäkuussa joka päivä.

Summassaaren Hunajatarhat ja Hunajapuoti houkuttelevat tutustumaan maittaviin ja terveysvaikutteisiin hunajatuotteisiin. Kohteen pihapiiriin on juuri valmistunut talon isännän Sulo Suuntalan suunnittelema ja rakentama tunnelmallinen tsasouna hiljentymistä ja tutustumista varten.  

Hunajatarhojen vieressä on Pitopalvelu Pirtin Piiras, joka toimii paitsi juhlapalvelujen toteuttajana, myös tilausravintolana ryhmille.

Viihdyttävää teatteria talvella ja kesällä

Saarijärvellä on teatteritoimintaa ympäri vuoden. Katso lähemmin!


Shoppailemaan kaikessa rauhassa hyvän palvelun liikkeisiin

Summassaaressa lomaillessa kannattaa poiketa shoppailemassa maalaiskaupungin keskustassa, jossa on hyvä valikoima ostos- ja kahvipaikkoja:

Saarijärven Käsityökeskuksesta löytyvät laadukkaat ja persoonalliset tuotteet lahjaksi tai omaan kotiin. Kaupungin palveluyrittäjien omalta sivustolta voi etsiä mm. sopivia ostospaikkoja oman tarpeen mukaan.