Purola Farm

Maatilalomia ja hyvinvointia

Maalaismajatalo Katajajärven rannalla tarjoaa palveluja aamiaismajoituksesta (B&B) räätälöityihin ratsastus- ja  maatilalomiin ympäri vuoden. Aamiaisella talon tuoretta luomupatonkia, puolihoito tilauksesta. Ryhmille täysihoitoa. Kokous- ja juhlapalvelua viihtyisässä tuvassa.

 

Purola Farm on luomumaatila ja kestävä matkailu on heille sydämen asia. Tila kuuluu luomumatkailuliittoon ja kesällä 2020 Business Finland myönsi Sustainable Travel Finland –laatumerkin.

 

 Ratsastusretket islanninhevosilla oheispalveluineen voidaan räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaan, mutta valmiita 2 tunnin – puolen päivän retkiäkin on tarjolla. Maastoreitistöä on käytettävissä yli 100 km. Issikoita on 10 kpl. Ratsastustalli on Suomen Ratsastajain Liiton sekä Suomen Islanninhevosyhdistyksen hyväksymä jäsentalli sekä Suomen Vaellustallien Priimatalli.

 

Tilan päärakennuksessa on kahdessa kerroksessa majoitustilat (yht. 16+2 vp/6 huonetta) sekä sauna- ja suihkutilat, lisäksi alueella on kesäaitta (4 vp) sekä perinteinen, hirsinen rantasauna ja ratsastusreittien varrella käytössä 5 kotaa.

 

Avaralla piha-alueella on lapsille tilaa leikkiä. Myös jooga, ohjatut metsäretket, hunaja- ja turvehoidot ja turvesaunotus kuuluvat palveluihin. Talvella on yhteys latureiteille pihasta.

Kekkosentie 491
43100 Saarijärvi

 040 512 1432

Saarijärven kaupunki / Matkailupalvelut
Sivulantie 11, PL 13,  43101 Saarijärvi
travel@saarijarvi.fi