RUUSTINNA

yövy Ruustinnassa ja herää virkistyneenä

Yli 120-vuotias päärakennus ja sitä vanhemmat pihapiirin rakennukset tuovat esiin muistoja vanhan ajan Saarijärvestä. Huoneemme sijaitsevat päärakennuksen toisessa kerroksessa ja pappilan pihapiiriissä. Majoituksen sisältyy runsas aamiainen ja järvimaisemista voi nauttia aamusta iltaan. 

 

Ruustinnan alue on osa valtakunnallisesti merkittävää kulttuuriympäristöä. Meiltä pääset kätevästi kävelylle kaupungin keskustaan kauniin Palvasalmen sillan kautta. Rannassamme on tunnelmallinen perinteinen rantasauna. Vene- ja melontaretkelle voi lähteä sekä Saarijärvelle että Pieni Lumperoiselle.

 

Ruustinnan runsas ja vaihteleva lounaspöytä sisältää raikkaita salaatteja, talon leipää ja levitettä, pääruoat, keittoa sekä kahvin kera pientä makeaa. Kunnioitamme perinteitä,  tuoden tuttuun ateriaan aina myös jotakin uutta, puhtaus ja kotimaisuus edellä. Meillä on myös anniskeluoikeudet. Ruustinnassa on kaksi tilavaa salia sekä kaksi viihtyisää kesäterassia. 

 

Pitopalvelumme valmistaa kotikonditoriassamme herkut niin kotiin kuin juhlapaikallesi toimitetuttuna. Voit myös varata Ruustinnan juhliesi viettopaikaksi. Ruustinnassa ja sen pihapiirissä on mahdollista yöpyä ja myös rantasaunamme on vuokrattavana sopimuksen mukaan.

Paavontie 1

43100 Saarijärvi

041 319 2332

Saarijärven kaupunki / Matkailupalvelut
Sivulantie 11, PL 13,  43101 Saarijärvi
travel@saarijarvi.fi