Puuhapuisto Veijari

Vietä rento kesäpäivä luonnonläheisessä puistossa koko perheen voimalla!

Veijari on yhdistelmä puuhaa, eläimiä ja kaunista luontoa. Puistossa voit seikkailla maalla ja vedessä erilaisissa aktiviteeteissa. Sieltä löydät mm. Seikkailureitin, jalkapallobiljardin, isot pomppulinnat ja polkuautot. Vesille pääset kanooteilla, veneillä ja lautoilla, kuumana kesäpäivänä on myös ihana pulahtaa uimaan.

 

Puiston kotieläinpihalla tapaat ponit, alpakat, lampaat, possut ja kanat sekä monet muut tutut eläimet. Matelijoiden majalta löydät eksoottisemmat tuttavuudet kuten käärmeet ja liskot. Pörröisten pesässä asustavat puolestaan kanit ja jyrsijät. Kalojen keitaalla pääset kurkistamaan veden alle mitä kaloja suomalaisissa järvissä polskii. Ponitalutus ja mönkijäajelu järjestetään kahdesti päivässä.

 

Puistoon voit saapua joko omin eväin tai ruokailla grillikahvila Murkinatorilla. Jäätelöä ja virvokkeita löydät myös Kappelilammen kesäkahvilasta, joka palvelee klo 11–18.

 

Puuhapuisto Veijarissa on paljon nähtävää ja tehtävää yhdelle päivälle. Kun ostat päivälipun, tarjoamme samaan hintaan mahdollisuuden tulla puistoon myös seuraavana päivänä!

 

Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen kesäpäivä – temmellystakuulla!

Veijari: Puistotie 1

Veijari: 0400 621 663

Avoinna 5.6.-26.8.  joka päivä klo 11-18.

Hinnat verkkokaupasta ostettuna (suluissa portilta ostettuna)

Temmellyslippu 20 € (22,00 €)
Alle 3-v. 0,00 €
Eläkeläinen 13,00 € (15,00€)
Perhelippu 73,00 € (75,00€) (sis. 4 hlöä, jotka kuuluvat samaan perheeseen, lisälapset 13 €/ lapsi)

Kausikortti 90 €

 

Puuhapuisto Veijarissa on paljon nähtävää ja tehtävää yhdelle päivälle. Kun ostat päivälipun, tarjoamme samaan hintaan mahdollisuuden tulla puistoon myös seuraavana päivänä! Tarjous sisältyy kaikkiin yllämainittuihin lipputyyppeihin kauden loppuun saakka. Lisää lippuvaihtoja ja elämyksiä verkkokaupassa.

Saarijärven kaupunki / Matkailupalvelut
Sivulantie 11, PL 13,  43101 Saarijärvi
travel@saarijarvi.fi