Puuhapuisto Veijari

Vietä rento kesäpäivä luonnonläheisessä puistossa koko perheen voimalla!

Veijari on yhdistelmä puuhaa, eläimiä, luontoa ja elämyksiä, meillä saat kesäpäivän kulumaan rattoisasti leppoisassa ympäristössä. Puiston aktiviteetit ovat hyvin pitkälle omin lihasvoimin liikuteltavia ja pelkästään puistoalueen vaihteleva ympäristö innostaa liikkumaan sekä maalla että vedessä. Virkistyspuistossa voit mm. soutaa, meloa ja uida. Salaperäisessä Peukalopuron laaksossa seikkaillaan pitkin polkuja ja pitkospuita. Pompputori on lasten suosikki ja siellä viihdytään pitkään. Tenavatuvalta ja sen ympäristöstä löydät aktiviteetit perheen pienemmille. Mönkijäradalla on mahdollisuus ajaa mönkijöillä erillismaksusta. Polkuautoradalla viiletetään posket punaisina.

 

Puistossa asustaa paljon erilaisia kotieläimiä ja eksoottisempiakin lajeja on nähtävillä. Uudistetuissa Kalojen keitaan altaissa polskuttaa Suomen yleisimmät järvikalat sekä trooppisia kaloja. Alueelta löydät lisäksi Kotieläinten kodon, Matelijoiden majan, Pörröisten pesän, Visertäjien vajan sekä Peukalopuron poppoon eläimineen. Eläinyksilöitä on yli 150. Eläintenhoitajat esittelevät mielellään eläimiä työnsä ohessa ja voit päästä vaikka seuraamaan käärmeen ruokintaa tai silittämään pehmeää kania. Kaksi kertaa päivässä on tarjolla talutusratsastusta erillismaksusta.

 

Puistopäivän aikana varmasti myös nälkä yllättää jossain vaiheessa. Puistosta löydät maittavat ruoka-annokset grillikahvilasta, josta saatavilla myös jäätelöä, virvokkeita, kahvia ja leivonnaisia. Kappelilammen kesäkahvilan puolella voit käydä virkistäytymässä anniskeluoikeuksin varustetussa kahvilassa ja herkutella suussasulavalla pehmiksellä aurinkoisella laiturialueella. Puistoon on mahdollista tulla myös omien eväiden kanssa, käytettävissä kota ja grillikatos sekä loistavat piknik-alueet.

 

Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen kesäpäivä – temmellystakuulla!

Veijari: Puistotie 1

Veijari: 0400 621 663

Avoinna koulujen kesälomien ajan 6.6. alkaen joka päivä klo 11-18, myös juhannuksena.

Hinnat verkkokaupasta ostettuna (suluissa portilta ostettuna)

 

Pääsylippu 19,50 € (21,00 €)
Alle 3-v. 0,00 €
Eläkeläinen 13,00 € (15,00€)
Perhelippu 70,00 € (73,00€) (sis. 4 hlöä, jotka kuuluvat samaan perheeseen, lisälapset 13 €/ lapsi)

Kausikortti 85€

 

Puuhapuisto Veijarissa on paljon nähtävää ja tehtävää yhdelle päivälle. Kun ostat päivälipun, tarjoamme samaan hintaan mahdollisuuden tulla puistoon myös seuraavana päivänä! Tarjous sisältyy kaikkiin yllämainittuihin lipputyyppeihin kauden loppuun saakka. Lisää lippuvaihtoja ja elämyksiä verkkokaupassa.

Saarijärven kaupunki / Matkailupalvelut
Sivulantie 11, PL 13,  43101 Saarijärvi
travel@saarijarvi.fi