Asuminen

asuminen

Saarijärvellä on helppoa yhdistää saumattomasti loma, perhearki ja työnteko tai vaikkapa ammattikorkeakouluopiskelu. Saarijärvi tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös esimerkiksi etätyön tekemiseen. Kaupunkimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Pystymme tarjoamaan hyvän ja monipuolisen ympäristön monenlaiseen elämäntyyliin. Uusi Koulu- ja kulttuurikeskus puolestaan tarjoaa peruskoululaisille ja lukiolaisille aivan uudet ja puhtaat tilat, unohtamatta kansalaisopisto- ja kulttuuritoimintaa.

Yksi Saarijärven parhaista puolista on kaupunkimme upea keskusta, joka on rakentunut kolmen järven, Saarijärven, Lumperoisen ja Herajärven väliselle saarekkeelle. Upeiden maisemien lisäksi Saarijärvi tarjoaa asukkaillaan monipuolisesti kulttuuripalveluja sekä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia. Asumiseen kaavoitettuja tontteja on tarjolla sekä keskusta-alueella että hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Myytävät asunnot

Myytävät
tontit

Saarijärven kaupunki avasi keskustan tuntumaan Timonmäen harjulle uuden viihtyisän pientaloalueen keväällä 2021. Alueelta on helpot ja lyhyet kulkuyhteydet sekä keskustan palveluihin että valtatien varren erikoiskauppoihin. Järven rannassa sijaitsevan alueen kunnallistekninen suunnittelu aloitettiin kesällä 2020. Nyt Timonmäessä asutaan ja vielä on yksi omarantainen tontti vapaana. Kuuden kilometrin päässä keskustasta, Tarvaalan Kotiniemen peltomaisemassa, on vielä tarjolla muutamia omarantaisia omakotitalotontteja. Näillä tonteilla voit ihailla edessäsi siintävää Summasjärveä oman rantasaunan kuistilta. Kotiniemessä voit hyödyntää muun muassa uuden elokuussa 2020 avatun hirrestä rakennetun Pilke-päiväkodin tuomia mahdollisuuksia. Kysy myös muita vapaita tontteja!

Asuminen

elämää saarijärvellä

Tältä näyttävät uuden kotikaupunkisi maisemat eri vuodenaikoina.

Saarijärven Kaupunki

Sivulantie 11
43100 Saarijärvi